Gemarineerde kabeljauw met tomaat en Ganda Ham
Ingrediënten
Nodig voor vier personen: 320 g heel dunne, verse plakjes kabeljauw - 4 dunne, grote plakken Ganda Ham - 8 eetlepels goede olijfolie - 3 eetlepels citroensap - peper en zout - 8 mooie blaadjes basilicum - 2 tomaten in blokjes versnede.
Bereidingswijze
Nodig voor vier personen: 320 g heel dunne, verse plakjes kabeljauw 4 dunne, grote plakken Ganda Ham 8 eetlepels goede olijfolie 3 eetlepels citroensap peper en zout 8 mooie blaadjes basilicum 2 tomaten in blokjes versnede
Tips & Weetjes
Bakken in de oven , Bewaar koel! , Blancheren , Braden , En Papillotte , Frituren , Glaceren , Gratineren , Grilleren , Koken , Konfijten in vet , Poêleren , Pocheren , Roerbakken , Smoren/ braiseren , Stomen , Stoven
Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.