Culinair kookboek
Hoofdgerechten
- Tournedos met béarnaisesaus
- Biefstuk met groene pepers
- Boeuf Bourguignon
- Eendeborstfilet met groene pepers
- Entrecôte met kruidenboter
- Gebakken kalfslever met prei
- Geflambeerde fazant
- Kalfskotelet met Champignons
- Kalfsniertjes gebakken
- Kipbroodje met groenten.
- Kipfilet met witloof
- Lamsfilet uit Bresse
- Piepkuiken met dragonsaus
- Runderstoofvlees met paprika en tomaat
- Varkensgebraad met pickelssaus.
- Varkenshaasje met dragon
- Varkenshaasje met roquefortkorstje, gekonfijte prei en aardappelmousseline
- Vlaamse stoofkarbonades
Tips & Weetjes
Bakken in de oven , Bewaar koel! , Blancheren , Braden , En Papillotte , Frituren , Glaceren , Gratineren , Grilleren , Koken , Konfijten in vet , Poêleren , Pocheren , Roerbakken , Smoren/ braiseren , Stomen , Stoven
Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.