Tips & Weetjes
Bewaar koel!
Hou verse producten vers: Bewaar ze koel! Altijd bewaren wij ons vlees en onze vleeswaren in de allerbeste omstandigheden. Zeker de temperatuur van het vlees houden wij voortdurend nauwlettend in het oog. In de koeltoonbank van uw Keurslager bedraagt de temperatuur maximum 4 °C. Zo blijven alle producten lekker vers. De laatste schakel in de koudeketen hebt u zelf in de hand. Een paar nuttige tips om uw vlees optimaal te bewaren: * Wanneer u gaat winkelen, plan uw aankopen van vlees dan als laatste. * Zorg ervoor dat het zo snel mogelijk in uw koelkast terechtkomt. * Laat het vlees zeker niet in uw wagen liggen. * De ideale koelkasttemperatuur voor de bewaring van vlees en andere verse producten bedraagt maximum 5◦C. * Niet in alle zones van uw koelkast heerst dezelfde temperatuur. * Bewaar vlees altijd in het koelste gedeelte. * Ook bereide gerechten, vis en salades bewaart u het best op die plaats. Bij uw keurslager kunt u zich een handig en nauwkeurige koelkastthermometer aanschaffen. Zo bewaart u uw vlees altijd bij de perfecte temperatuur.
Tips & Weetjes
Bakken in de oven , Bewaar koel! , Blancheren , Braden , En Papillotte , Frituren , Glaceren , Gratineren , Grilleren , Koken , Konfijten in vet , Poêleren , Pocheren , Roerbakken , Smoren/ braiseren , Stomen , Stoven
Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.