Culinair kookboek
Visgerechten
- Duizendblad spaghetti met geschroeide zeeduivel, handgepelde garnalen en sabayon van witbier
- Carpaccio van schelvis met gekonfijte worteltjes
- Florida Zeetong
- Garnaal en patat
- Garnalen met aardappelpuree
- Gebakken en gemarineerde zeeduivel met gewokte groenten, salade met wasabimayonaise, jus van soja
- Gebakken Sint-Jakobsvrucht met gemarineerde komkommer, toast van prei, gember en noordzeekrab
- Gelei van garnalen met steranijs, selder en dille, jus van tomaat, toast met ansjovis
- Geroosterde schelvis met aardappelbrandade
- Heldere bouillon van langoustines met steranijs, doperwten en pepermunt, koekje van olijven met scha
- Mosselen met witte wijn
- Noorse kreeft met citrusvruchten, asperges, koolrabi, olijfolie-aardappelen, pikante olie en schuime
- Pannetje van roodbaars met kerrie
- Pladijs met dille .
- Ragout van jonge prei, Noordzeegarnaal en asperges met jus van schaaldieren
- Tarbot met mergpompoen, tomaat, risotto zoals paella, veloute van artisjok
- Zeetong met asperge, spinazie, sesamtoast, gerookt merg, sabayon van citroengras
- Zeetong met asperge, spinazie, sesamtoast, gerookt merg, sabayon van citroengras
Tips & Weetjes
Bakken in de oven , Bewaar koel! , Blancheren , Braden , En Papillotte , Frituren , Glaceren , Gratineren , Grilleren , Koken , Konfijten in vet , Poêleren , Pocheren , Roerbakken , Smoren/ braiseren , Stomen , Stoven
Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.