Gemarineerde knolselder met Ganda ham en oude kaas
Ingrediënten
Voor 4 personen: 12 plakjes Ganda Ham - 1/2 knolselder - l50 gr oude kaas (bvb Breugelkaas, Bochelter, Parmezaan, Gruyère) - 1 citroen - 2 dl olijfolie (eerste persing) .
Bereidingswijze
Rasp de knolselder en voeg citroensap en 2/3 van de olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat 1 uur rusten in de frigo. Verdeel de knolseldersalade op vier borden. Leg 3 plakjes Ganda Ham dakpansgewijs op de knolselder. Giet over elk bord een beetje olijfolie en strooi gebrokkelde kaas over het geheel.
Tips & Weetjes
Bakken in de oven , Bewaar koel! , Blancheren , Braden , En Papillotte , Frituren , Glaceren , Gratineren , Grilleren , Koken , Konfijten in vet , Poêleren , Pocheren , Roerbakken , Smoren/ braiseren , Stomen , Stoven
Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.