Lasagne van Tarbot en Ganda Ham met tuinbonen

Lasagne van Tarbot en Ganda Ham met tuinbonen

Ingrediënten

800 gr tarbotfilet - 200 gr Ganda Ham - 2 kg tuinbonen - 2 dl kippenbouillon - 100 gr alfalfa - 250 gr boter .

Bereidingswijze

De tuinbonen uit de schelp halen en koken. Dan het vliesje verwijderen en terug opwarmen met 50 gr boter en 1 dl water. De kippenbouillon mengen met de boter en kruiden. De tarbot bakken en daarna in fijne plakjes snijden. Terug op elkaar leggen met Ganda ham ertussen. In de oven plaatsen. 1 plakje Ganda ham +/- 3 mm dik in blokjes snijden. Tarbot in het midden schikken. Tuinbonen en de blokjes Ganda Ham errond strooien. Saus rand de tarbot napperen. Plukjes alfalfa op de tarbot leggen.

Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.