Lasagne van Tarbot en Ganda Ham met tuinbonen
Ingrediënten
800 gr tarbotfilet - 200 gr Ganda Ham - 2 kg tuinbonen - 2 dl kippenbouillon - 100 gr alfalfa - 250 gr boter .
Bereidingswijze
De tuinbonen uit de schelp halen en koken. Dan het vliesje verwijderen en terug opwarmen met 50 gr boter en 1 dl water. De kippenbouillon mengen met de boter en kruiden. De tarbot bakken en daarna in fijne plakjes snijden. Terug op elkaar leggen met Ganda ham ertussen. In de oven plaatsen. 1 plakje Ganda ham +/- 3 mm dik in blokjes snijden. Tarbot in het midden schikken. Tuinbonen en de blokjes Ganda Ham errond strooien. Saus rand de tarbot napperen. Plukjes alfalfa op de tarbot leggen.
Tips & Weetjes
Bakken in de oven , Bewaar koel! , Blancheren , Braden , En Papillotte , Frituren , Glaceren , Gratineren , Grilleren , Koken , Konfijten in vet , Poêleren , Pocheren , Roerbakken , Smoren/ braiseren , Stomen , Stoven
Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.