Pasta's met Ganda Ham

Pasta's met Ganda Ham

Ingrediënten

Nodig voor vier personen: 8 plakjes Ganda Ham - 250 g taglierini of tagliatelle - 2 courgettes - 1 aubergine - 250 g champignons - 2 tomaten - 2 eetlepels zure room - 20 g parmezaanse kaas - olijfolie .

Bereidingswijze

Pel de tomaten, snijd ze in 4, verwijder de zaadjes en snijd de partjes in dobbelsteentjes. Snijd de courgettes, de aubergine en de champignons in dobbelsteentjes en bak ze aan in olijfolie. Kruid met peper en zout. Snijd de 4 plakjes ham in reepjes. Kook de pasta 'al dente', giet af en vermeng met zure room. Meng dit met de tomaten, courgettes, aubergine, champignons en reepjes Ganda Ham. Eventjes opwarmen en bijkruiden. Leg de overige plakjes Ganda ham in cilindervorm op de warme borden, vul met het pasta-mengsel en bestrooi met kaas.

Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.