Kalfsniertjes gebakken
Ingrediënten
2 kalfsniertjes-50g vetstof-1 eetlepel bloem-peper- zout-2 dl droge witte wijn -bosje peterselie-200g rijst-50g vetstof.
Bereidingswijze
Laat de nierjes proper maken door u Keurslager en op stukjes verdelen.Laat de vetstof smelten .Voeg er de in schijven gesneden kalsnieren bij.Laat ze bruinen.Bestrooi met peper en zout en en bloem.Giet er de witte wijn en laat gedurend 12 minuten stoven Voeg er even voor het einde van de stooftijd de fijngehakte petrselie bij.Dien de niertjes op met de drooggekookte rijst waar wat vetstof werd aan toe gevoegd.
Tips & Weetjes
Bakken in de oven , Bewaar koel! , Blancheren , Braden , En Papillotte , Frituren , Glaceren , Gratineren , Grilleren , Koken , Konfijten in vet , Poêleren , Pocheren , Roerbakken , Smoren/ braiseren , Stomen , Stoven
Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.