Kipbroodje met groenten.

Kipbroodje met groenten.

Ingrediënten

500 g kippengehakt (van uw Keurslager)-100g geweekt broodkruim- 1 dl room-100g groote ham-peper-zout-1 eetlepel bloem-4 wortelen-2 courgettes-2 tomaten-2 uien-30g vetstof-scheutje kippenboillon.

Bereidingswijze

meng het kippengehakt met het geweekte broodkruim en de room .Snijd de ham in blokjes.Schep de hamblokjes onder het kippengehakt en kruid naar smaak met peper en zout.Vorm een broodje en bestuif met bloem.Schraap en was de wortelen,was de courgettes en snijd de groentenin blokjes.Pel en ontpit de tomatenen snijd in blokjes.Pel de uienen snipper fijn.Verhit de vetstof en laathet kippenbroodje rondom goudbruin kleuren.Voeg de uisnippers,wortel-en courgeteteblokjes en wat kippenbouillon toe.kruid de saus naarsmaak,dek af en laat 35 minuten stoven.Voeg de tomatenblokjes voor het einde van de bereidingstijd toe.

Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.