Kipfilet met witloof
Ingrediënten
800 g kipfilet (van uw Keurslager)40g vetstof-1kg witloof-peper-zout-2dl room-sap van1/2 citroen-maiszetmeel. 4 personen.
Bereidingswijze
Korst de kipfilet in de hete vetstof. Reinig en was het witloof.Schik het witloof rond de kip, kruid met peper en zout en laat 20 minuten stoven met het deksel op de pan. Voe de room en het citroensap toe en laat verder gaar stoven ongeveer 15 minuten.Bind indien nodig met wat gebroken maiszetmee.Dien op met gekookte aardappelen.
Tips & Weetjes
Bakken in de oven , Bewaar koel! , Blancheren , Braden , En Papillotte , Frituren , Glaceren , Gratineren , Grilleren , Koken , Konfijten in vet , Poêleren , Pocheren , Roerbakken , Smoren/ braiseren , Stomen , Stoven
Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.