Runderstoofvlees met paprika en tomaat
Ingrediënten
1kg stoofvlees( van uw Keurslager)-peper-zout -vetstof-4 kleine fijngesnipperde uien-2 teentjes knoflook-2doosjes tomatenpuree-2 rode en twee groene paprikas in reepjes gesneden-4dl vleesbouillon-1/4 l room of melk-laurier-oregano -fijngehakte peteselie-500g champigons.
Bereidingswijze
Bak het vlees in de vetstof.voeg er de boullion de kruiden en de fijngesnipperde ui bij en laat gedeeltelijk garen.Voeg hierbij de fijngesnede paprika en laat verder garen.Voeg er op het einde de schoongewreven champignons en de tomatenpuree bij en laten verder garen.Maak de smaak wat zachter door een geutje room en bind desnoods. Werkaf met fijngehakte peterselie.Dien op met rijst.
Tips & Weetjes
Bakken in de oven , Bewaar koel! , Blancheren , Braden , En Papillotte , Frituren , Glaceren , Gratineren , Grilleren , Koken , Konfijten in vet , Poêleren , Pocheren , Roerbakken , Smoren/ braiseren , Stomen , Stoven
Voor meer recepten bezoek de website van het Culinair Kookboek.